Etiket Sonuçları: Bayram

May

Sonsuz sevgi,özlem ve minnet ile... 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!

*A ve F şubelerimiz saat: 11.00 - 12.15 arası

*B ve D şubelerimiz saat: 12.30 - 13.45 arası

*Cve E şubelerimiz saat: 14.00 - 15.15 arası

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümünü gururla, mutlulukla, sevinçle ve coşkuyla kutladık.

Bu büyük günde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyet Bayramı, ulusal birliğimizin ve bağımsızlığımızın simgesidir. Bugün, bu büyük bayramı coşkuyla kutlarken, birlik ve beraberlik içinde, daha parlak bir geleceğe doğru ilerlemeye devam ediyoruz.