Etiket Sonuçları: Birlik

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109.yıl Dönümü kutlamaları kapsamında yaptığımız etkinliklerde öğrencilerimize milli birlik ve beraberliğimizin sembolü olan Çanakkale Ruhunun yaşatılmasını, gelişmesine katkı sağlamasını ve zafer duygusunun yansıtılmasını amaç edindik.

Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan ve bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. Yıldönümüne ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.

Bu vesileyle, İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Marşı’mızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve bu destanı bizlere armağan eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.