Etiket Sonuçları: Görüşme

Sayın Velilerimiz,

Millî Eğitim Bakanlığınca, Velilerin Öğretmenler ve Okul Yöneticileriyle Görüşmelerini Dijital Ortama Taşıyan "Okul Randevu Sistemi" Hayata Geçirildi.

Okul Randevu Sistemiyle veliler, randevu talepleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.

Okul Randevu Sistemi uygulamısyla;

*Veli-randevu sistemi ile okul yöneticileri, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerin zaman açısından uygunluğunu belirliyor.

*Velilerimiz, okulun internet sitesi üzerinden e-devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapıyor. Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabiliyor.

*Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak. Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

*Velilerimiz, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.