Etiket Sonuçları: Ramazan

Sosyal yardımlaşmanın ve dayanışmanın ayı Ramazanın gelmesi ile birlikte, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek amacıyla, bizden daha az şanslı olanların hayatlarına dokunabilmek, küçük desteklerle yaşamı çok daha iyi hale getirebilmek için okulumuzda yardımlaşma çalışmaları başlattık. Minik öğrencilerimiz ailelerimizin destekleriyle getirdikleri gıda ürünlerinden koliler oluşturdular. Bizler de öğrencilerimiz adına çevremizde olan ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolilerinin dağıtımını yaptık.

Bizleri yalnız bırakmayan, konu ne olursa olsun hiç desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyor, hayırlarının kabul olmasını diliyoruz.