Etiket Sonuçları: eğlence

A şubemizde rakamların tekrarı için uygulanan Bütünleştirilmiş Hareketli Oyun ve Matematik Etkinliği

"ORMANDA SAHUR" isimli, öğretmenimizin yazıp yönettiği ve stajyer öğrencilerimizin rol aldığı tiyatro gösterimizde öğrencilerimiz doyasıya güldüler. Bu eğlenceli gösterim için hem öğretmenimize hem de stajyer öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Dönem Sonu Faaliyetlerinin son gününde öğrencilerimiz giydikleri kostümleriyle, doyasıya eğlendiler, dans ettiler, yüzlerini boyatarak farklı karakterleri deneyimlediler.

Dönem Sonu Faaliyetleri Kapsamında Üçüncü Gün etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz; yeni bir yılda hepimiz bir yaş alıyorsak o zaman bu günü hep birlikte kutlayalım istediler ve yarışmalarla günlerine renk katarak doyasıya eğlendiler. Onlar büyüdükleri için çok mutlu...

Dönem Sonu Faaliyetlerinin ikinci gününde kitap okuyup arkadaşlıklarımızı pekiştirdik. Karne hatırası çekimi gerçekleştirdik.

Dönem Sonu Faaliyetleri Kapsamında İlk Gün etkinliğimizde öğrecilerimiz için sınıflarımız sinema salonuna dönüştü.

Öğrencilerimiz biletlerine göre kendi koltuklarını buldular ve standdan patlamış mısırlarını kendileri aldılar.

Öğrencilerimizin ilgisini çekecek bir haftaya hazırız.

Birinci dönemin son haftasının coşkuyla geçirilmesini sağlayacak şekilde etkinlik planımız tablomuzda.

Hep birlikte bu eğlenceye katılalım, öğrencilerimizin bu heyacanını hep birlikte paylaşalım.