*A ve F şubelerimiz saat: 11.00 - 12.15 arası

*B ve D şubelerimiz saat: 12.30 - 13.45 arası

*Cve E şubelerimiz saat: 14.00 - 15.15 arası

Sayın Velilerimiz,

Millî Eğitim Bakanlığınca, Velilerin Öğretmenler ve Okul Yöneticileriyle Görüşmelerini Dijital Ortama Taşıyan "Okul Randevu Sistemi" Hayata Geçirildi.

Okul Randevu Sistemiyle veliler, randevu talepleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.

Okul Randevu Sistemi uygulamısyla;

*Veli-randevu sistemi ile okul yöneticileri, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerin zaman açısından uygunluğunu belirliyor.

*Velilerimiz, okulun internet sitesi üzerinden e-devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapıyor. Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabiliyor.

*Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak. Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

*Velilerimiz, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

06.03.2024 Çarşamba günü saat 13.00 da Uzman Psikolojik Danışman ve Yazar Bedi AYDIN'ı Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuzda misafir edeceğiz. Siz kıymetli velilerimizi bu güzel akademiye katılmaya davet ediyoruz.

Öğrencilerimizin ilgisini çekecek bir haftaya hazırız.

Birinci dönemin son haftasının coşkuyla geçirilmesini sağlayacak şekilde etkinlik planımız tablomuzda.

Hep birlikte bu eğlenceye katılalım, öğrencilerimizin bu heyacanını hep birlikte paylaşalım.

Eyl

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Yıldırım Beyazıt İlk  Anaokulu Okul Aile Birliği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı